Vanhan talon yläpohjan puru
Osallistu yläpohjaremontti arvontaan!
Voit voittaa 6000 euroa remonttirahaa.

Ekovilla auttaa kun tulee aika kunnostaa yläpohja

Heikko tuuletus ja vuosien saatossa yläpohjaan kertynyt lika ovat usein syynä yläpohjan kosteus- ja homevaurioille. Ohentuneet eristeet eivät enää lämmitä kuten ennen, ja tuulenohjaus voi olla puutteellinen. Joskus lisäeristäminen riittää saamaan sähkölaskut kuriin. Usein talon terveys vaatii kuitenkin hieman enemmän huolenpitoa. Vanhojen, likaantuneiden  eristeiden poisto, höyrysulun tarkastaminen ja tiivistäminen sekä uuden eristeen asentaminen käy meiltä käden käänteessä.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus voittaa kattava remontti kotisi yläpohjaan!

Ekovilla arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 6000 € arvoisen yläpohjan remontin, sis. eristevaihdon ja yläpohjan kunnostamisen.

Tutustu arvonnan sääntöihin ja jätä meille yhteystietosi, näin olet mukana arvonnassa. Arvontaan voit osallistua 1.9.2021 – 30.5.2022 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 15.6.2022 mennessä, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistu yläpohjaremontin arvontaan 2021

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvonnan säännöt

Tietosuojaseloste

Kotimainen Ekovilla on vastuullinen ja turvallinen valinta

Ekovilla on jo pitkään ollut omakotirakentajien suosikki yläpohjan eristämiseen. Ekovillan puhallusvilla on Suomessa tuotettu ja kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu puukuitupohjainen eriste. Ekovilla hengittää ja pitää kotisi juuri sopivan lämpöisenä kesällä ja talvella. Ekovilla on M1-päästöluokiteltu eriste, siksi se on myös turvallinen valinta.

Skippaa arvonta, pyydä yläpohjan kartoitus

Jos haluat selvittää kotisi yläpohjan tilanteen saman tien, voit tilata maksuttoman yläpohjan kartoituksen. Jätä meille yhteystietosi, me olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!

Tilaa maksuton yläpohjan kartoitus

Anna asiantuntijamme auttaa!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Näytä lisää