Puhallusvilla, levyvilla ja ilmatiiviystuotteet

Ekovillalevy

yläpohjiin, alapohjiin ja seiniin

Puhallusvillan tavoin kierrätetystä puukuidusta valmistettava Ekovillalevy on pehmeä ja kimmoisa lämmöneristelevy, jossa on kaikki Ekovillan hyvät ominaisuudet. Ekovillalevy on hiilineutraali tuote ja eristeenä se säästää energiaa.

Tutustu Ekovillalevyyn

 

Puhallusvilla

yläpohjiin, alapohjiin ja seiniin

Yläpohjan ja alapohjan lämmöneristys on nopeaa kierrätetystä puukuidusta valmistetun puhallusvillan avulla. Valtuutettu Ekovilla-palveluyrittäjä tuo eristeet ja asennuskaluston mukanaan ja hoitaa eristämisen ammattitaitoisesti valmiiksi asti. Eriste täyttää pienimmätkin kolot ja muodostaa yhtenäisen tehokkaan eristevaipan.
Tutustu Puhallusvillaan

 

Ekovilla ilmatiiviystuotteet

Ilmatiivis koti on mukava ja turvallinen asua. Lisäksi se on energiatehokas ja kestävä. Ekovilla on aina ohjeistanut rakentajia ilmatiiviiseen rakentamiseen ja kehittänyt myös  siihen sopivia tuotteita. Ekovillan X-tunnisteinen tiiviystuote auttaa sinua ilmatiiviin kodin rakentamisessa. Se on merkki tiiviydestä.

Ekovilla X 5 ilmansulkuEkovilla X läpivienti Ekovilla X Reno

Tutustu ilmatiiviystuotteisiin

Ekovilla Asfalttikuitu

Kivimastiksiasfaltti (SMA) on suosittu vilkasliikenteisten teiden päällysteenä Euroopassa. Suomen vaativiin ilmasto- ja maasto-olosuhteisiin se sopii erinomaisesti. SMA:n etuja ovat kulumiskestävyys (nastarengaskestävyys), deformaationkestävyys (lämmönkestävyys) ja vedenkestävyys.

Lue lisää asfalttikuidusta