Miksi Ekovilla?

Ekovilla on uusiutuvasta luonnonmateriaalista, kierrätetystä puukuidusta,  valmistettu lämmöneriste, joka tarjoaa monipuoliset ratkaisut tehokkaaseen ja kestävään eristämiseen. Ekovilla on myös vastuullinen valinta, sillä se sitoo enemmän hiiltä itseensä koko käyttöikänsä ajaksi kuin sen tuotantoprosessi synnyttää.

Kotimainen vastuullinen valinta – työtä Suomeen

Ekovilla valmistetaan Suomessa, ja sen raaka-aineena käytetään  mm. tuotantolaitosten lähialueilta kerättyä kotikeräyspaperia. Kotimaisuus on tärkeä arvo, joka ohjaa meitä pitämään myös logistiikkaketjun mahdollisimman lyhyenä. Näin toimintamme on myös ekologisempaa. Itse asiassa, Ekovillan tuotanto- ja logistiikkaketju ovat niin ekologisia, että yksi kilo Ekovilla-puhallusvillaa sitoo enemmän hiilidioksidia kuin sen tuotanto ja kuljetukset aiheuttavat.

Lämmitätpä taloa talvella tai jäähdytät kesällä, Ekovillan hengittävät rakenteet toimivat ja kuivuvat turvallisesti molempiin suuntiin. Asut kestävässä ja energiatehokkaassa kodissa, jonka hiilineutraalissa eristeessä on runsaasti hyviä puolia.

Ominaisuuksia voi tarkastella lukemalla:

Lämmin

Lue lisää, miten Ekovilla pitää talosi lämpimänä ja miellyttävänä.

Hengittävä

Ekovilla on hengittävä, mikä pitää talosi terveenä ja kotisi lämpimänä. Tutustu Ekovillan mekanismiin tässä osiossa.

Ekologinen

Ekovilla on ekologinen, hiilineutraali tuote. Tutustu tässä osiossa miten olemme huomioineet tuotteemme koko elinkaaren.

Hyvän elämän referenssejä

Asiakkaamme ovat olleet meihin tyytyväisiä. Heidän kokemuksiaan, sekä meihin luottavat yhteistyökumppanit, löytyvät tästä osiosta.

Tutkittua tietoa

Tuotteitamme on tutkittu eri ominaisuuksiltaan. Tuotteidemme saamat hyväksynnät löytyvät tästä osuudesta.