Miksi Ekovilla?

Ekovilla on eriste, joka pitää kotisi lämpimänä talvella ja vilpoisana helteillä. Ekovilla on teknisesti toimiva ja laadukas valinta. Erinomaisen Ekovillasta tekee sen pitkä käyttöikä sekä turvallisuus: Ekovilla on M1-päästöluokiteltu eriste ja siksi sisäilman kannalta oivallinen valinta. Hengittävä, tiivis kuiturakenne taas kestää vaativissakin olosuhteissa sukupolvelta toiselle.

Ekovilla on vastuullisen rakentajan luonnollinen valinta, sillä se on hiilineutraali eriste. Ekovilla sitoo enemmän hiiltä kuin sen valmistaminen tuottaa. Todisteena ekologisuudesta on ympäristöseloste.

Turvallinen eriste tulee läheltä

Ekovilla valmistetaan Suomessa, ja sen raaka-aineena käytetään  mm. tuotantolaitosten lähialueilta kerättyä kotikeräyspaperia. Ekovillaa tuotetaan Kuusankoskella, Ylistarossa ja Kiimingissä.

 

Ominaisuuksia voi tarkastella lukemalla:

Lämmin

Lue lisää, miten Ekovilla pitää talosi lämpimänä ja miellyttävänä.

Hengittävä

Ekovilla on hengittävä, mikä pitää talosi terveenä ja kotisi lämpimänä. Tutustu Ekovillan mekanismiin tässä osiossa.

Ekologinen

Ekovilla on ekologinen, hiilineutraali tuote. Tutustu tässä osiossa miten olemme huomioineet tuotteemme koko elinkaaren.

Hyvän elämän referenssejä

Asiakkaamme ovat olleet meihin tyytyväisiä. Heidän kokemuksiaan, sekä meihin luottavat yhteistyökumppanit, löytyvät tästä osiosta.

Tutkittua tietoa

Tuotteitamme on tutkittu eri ominaisuuksiltaan. Tuotteidemme saamat hyväksynnät löytyvät tästä osuudesta.