ekovilla puhallusvilla asennus levyvilla asennus levyvillan ohjeet itseasennus eristäminen

Ekovillan asennus käy näppärästi niin uudiskohteisiin kuin lisäeristykseenkin.

Asennuspalvelumme toimii koko maassa, kotiasi lähinnä olevan asentajan löydät täältä. Pienellä valmistelulla ja oikeilla välineillä Ekovillan voi halutessaan asentaa myös itse.

Muista tutustua tuotekohtaisiin ohjeisiin huolellisesti! 

Ekovilla Puhallusvilla menekki hinta asennus

PUHALLUSVILLAN ASENNUS

Puhallusvilla puhalletaan haluttuun asennuskohteesta (ylä-, alapohja…) rakenteesta riippuvalla tavalla. Puhallusvillan voi  asennuttaa ammattilaisella tai puhaltaa itse vuokraamalla puhalluskoneen.

Puhallusvilla asennettuna

Puhallusvillan voit tilata avaimet käteen palveluna rautakaupastasi, valmistalosi myyjältä tai Ekovilla-palveluyrittäjältä. Puhallusvillaa asennetaan niin uudiskohteisiin kuin lisäeristys- ja saneerauskohteisiin.

Kaikilta tahoilta saat valmistautumisohjeet, jotka opastavat kohteen sekä tarvittavan välineistön varmistamisessa. Ekovilla-asennukselta saat asiantuntevat neuvot myös kiperissä eristämiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Puhallusvillan hinta ja menekki riippuvat kohteesta ja jälleenmyyjäsi sekä asentajamme osaavat auttaa sen laskemisessa, tarkemmista ohjeista löytyy arvio puhallusvillan menekin laskentaan (linkki alla). Voit myös kysyä meiltä tarjousta haluaamaasi kohteeseen.

Löydä lähimmät asentajasi >>

Katso Ekovillan puhallusvillan asennusohjeet >>

Ekovillalevy Ekovilla Levyvilla

Levyvillan asentaminen

Levyvillan voit tilata avaimet käteen palveluna rautakaupastasi, valmistalosi myyjältä tai Ekovilla-palveluyrittäjältä. Levyvillaa asennetaan niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.  Hengittävien talojen suosion kasvaessa yhä useamman valmistalon elementit eristetään tehtaalla valmiiksi Ekovillalevyllä.

Kaikilta tahoilta saat valmistautumisohjeet, jotka opastavat kohteen sekä tarvittavan välineistön varmistamisessa. Ekovilla-asennukselta saat asiantuntevat neuvot myös kiperissä eristämiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Levyvillan hinta ja menekki riippuvat kohteesta, jälleenmyyjäsi sekä asentajamme osaavat auttaa sen laskemisessa. Voit myös kysyä meiltä tarjousta haluaamaasi kohteeseen.

Löydä lähimmät asennuspalvelusi >>

Katso Ekovillalevyn asennusohjeet >>