Energiansäästöä ja terveitä vuosia talollesi
Kun lämmitysenergia on kallista, maksaa lisäeristäminen nopeasti itsensä takaisin. Vielä 2000-luvun alun taloissa eristevahvuudet olivat vaatimattomia nykyisiin vaatimuksiin nähden. Myös rakenteiden ilmanpitävyys on usein puutteellinen, mikä aiheuttaa monenlaisia harmeja:
- Lämmönhukka ja liiallinen energiankulutus
- Hajuhaitat
- Ilmavuoto asuintiloista ja kosteuden tiivistyminen yläpohjan rakenteisiin
- Huono tuulettuminen ja homehtumisriski
Pyydä maksuton yläpohjan kartoitus
Jos kotisi yläpohjan tilanne mietityttää, anna ammattilaistemme auttaa. Kartoituskäynnillä selvitämme mahdolliset lämpövuodot ja tarpeen eristekerroksen vahvistamiselle. Samalla tarkistamme yläpohjan kunnon mahdollisten vahinkojen varalta. Saat meiltä näkemyksen mahdollisesti tarvittavista toimista. Kun yläpohjassa on kaikki kunnossa, kerromme sinulle myös siitä. Turhia toimia emme ehdota.
Kyllä kiitos, kartoitetaan yläpohjan tilanne!
Jätä yhteystietosi, me palaamme seuraavana työpäivänä asiaan!
Hyödynnä kotitalousvähennys lisäeristyksessä!
Ekovillan asennuttaminen on omakotitaloon tai vapaa-ajan kiinteistöön on oivallinen kohde hyödyntää kotitalousvähennystä.
Kotitalousvähennyksenä voit vähentää 40 % työkorvauksesta, jonka maksat ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi saada yhteensä 4500 euron vähennykset.
Monta hyvää syytä lisäeristää
Kotisi asumisviihtyvyys paranee. Lisäeristämällä ja ilmatiiviyttä parantamalla saat rakenteita ja huonepintoja jäähdyttävän vedon pois.
Energiatehokkuuden paranemisen myötä talosi arvo voi nousta: Lisäeristämällä ja tiiviyttä parantamalla talosi energiatehokkuus paranee ja jälleenmyyntiarvo nousee.
Lisäeristäminen vähentää energiankulutusta ja siten asumiseen liittyviä päästöjä: Valitsemalla tehokkaan ja ekologisen lämmöneristeen talonomistaja voi huomattavasti pienentää asumisestaan syntyvää hiilijalanjälkeä. Lisäeristäminen on kannattavaa myös ympäristön kannalta, sillä rakennusten energiakulutuksen osuus Suomessa on yli 40 %, josta noin puolet kuluu lämmitykseen. Turha lämmittäminen lisää kasvihuonekaasuja mm. hiilidioksidipäästöjä, sekä kuluttaa maapallomme vähentyviä energiavaroja.
Kunnostettavia kohteita