Mistä tunnistaa hyvän eristeen?
Eristäjän selviytymisopas sen kertoo!

Ekovilla lämmittää kotia ja mieltä

Ekovilla on eriste. Sen tehtävänä on pitää kotisi lämpimänä kylmään aikaan ja sopivan vilpoisana, kun helle yllättää. Tämän Ekovilla tekee energiatehokkaasti ja laadukkaasti. Erinomaisen Ekovillasta tekee sen pitkä käyttöikä ja turvallisuus. M1-päästöluokitus kertoo sisäilman kannalta oivallisesta eristeestä. Hengittävä ja tiivis kuiturakenne taas auttaa kotiasi säilymään terveenä sukupolvelta toiselle. On eristeitä, ja sitten on Ekovilla-eriste.

 

Miksi Ekovilla?

Siksi, että Ekovilla on erittäin hyvä eriste, ja sellaista rakentamisessa tietenkin tarvitaan. Mutta etenkin siksi, että Ekovilla on pitkäikäinen  ja turvallinen valinta kotiisi.

Ekovilla on myös vastuullinen valinta, sillä se valmistetaan kierrätetystä puukuidusta ja sen koko tuotantoprosessi raaka-aineesta asennukseen aiheuttaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin mitä tuote itsessään sitoo. Joku voisi sanoa, että Ekovilla on vastaus tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin jo nyt.

Tutkittua tietoa Ekovillasta

Lämmin

Ekovilla tekee talostasi lämpimän. Lämmin tarkoittaa myös paljon muutakin kuin lämpöasteita.

Hengittävä

Hengittävä rakenne ei ole vetoisa, se on kestävä.

Ekologinen

Ekovilla valmistetaan kierrätysmateriaalista ja sillä on pitkä elinkaari.

Ajankohtaista

Aina on hyvä sää mökkeillä

Lämmin asumus talvella ja sopivan viileä kesällä – siinä eristeen kaksi tärkeää tehtävää. Kesämökin eristäminen onkin helppo tapa parantaa mökkeilyn mukavuutta ja lisätä kiinteistön käyttömahdollisuuksia.

Näytä lisää

Tuotteet

Ekovillan tuoteperheestä löytyvät CE-merkitys lämmöneristeet – puhallusvilla, eristelevy, puru  – ilmatiiviystuotteet sekä asfalttikuitu. Lämmöneristeitämme voidaan käyttää niin uudis- kuin saanerauskohteissa sekä lisäeristämisessä. Ekovilla sopii täydellisesti hirsirakentamiseen sekä perinnerakentamiseen, sillä puukuitu antaa rakennuksen hengittää vapaasti.

Tarkista puhallusvillan hinta ja menekki sekä levyvillan menekki kohteesi mukaan jälleenmyyjiltämme tai pyydä tarjousta täällä. Lämmöneristeiden asentaminen onnistuu oikeilla välineillä helposti jokaiselta, lisäksi ammattitaitoinen asennustiimimme palvelee koko maassa.

ekovilla puhallusvilla ekovillalevy ekovilla tuotteet ekovilla hinta ekovilla menekki ilmantiiviys ekovilla products ekovilla price ekovilla carbon free

Hyvä elämä

Lämpö, turvallisuus ja ekologisuus ovat hyvän elämän rakennusaineita, joita Ekovilla pyrkii edistämään omalla toiminnallaan. Olemme vahvasti mukana kiertotalouden kehittämisessä sekä rakentamassa elämästä hyvää ympäristön edut huomioiden. Ekovilla on osa EcoUp-kiertotalouskonsernia, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. Konsernin tehtävänä on edistää rakentamisen kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä.