Ekovilla Oy ostaa rautakauppaliiketoiminnan Termex-Eriste Oy:ltä

Kouvolalainen lämmöneristeitä valmistava Ekovilla Oy ostaa rautakauppaliiketoiminnan saarijärveläiseltä Termex-Eriste Oy:ltä. Kaupan myötä Termex-Eristeen rautakaupoissa harjoittama itseasennetun puhalluspuukuitueristeen (selluvillan) liiketoiminta siirtyy Ekovilla Oy:lle 1.5.2015 alkaen.

Ekovilla Oy:n toimitusjohtaja Mika Ervastin mukaan Ekovilla hakee liiketoimintakaupalla kasvua ja palvelee Termex-Eristeeltä siirtyviä asiakkaita omalla aluemyyntiverkostollaan. Ekovillan aluepäälliköt ovat yhteydessä asiakkaisiin mahdollisimman pian. Ekovillan lämmöneristystuotteita myydään valtakunnallisesti noin 400:n rautakauppaan.

Termex-Eriste Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Keijo Rautiainen sanoo, että Termex-Eriste Oy keskittyy tulevaisuudessa palvelutuotteena tarjottavaan lisäeristyskonseptiinsa. Termex-Eriste Oy:llä on yli 50 lisäeristysasiantuntijaa ja 30 asennuspalveluyrittäjää ympäri Suomea.

Ekovilla Oy on 35-vuotias lämmöneristeitä valmistava rakennusteollisuusyritys, jonka päätoimipaikka on Kouvolassa. Tuotantolaitokset (4kpl) sijaitsevat Kouvolan lisäksi Oulussa (Kiimingissä) ja Seinäjoella (Ylistarossa). Ekovilla työllistää yhdessä palveluverkostonsa kanssa n. 150 henkilöä Suomessa.Ekovilla Oy tuottaa kierrätetystä sanomalehtipaperista puukuitueristettä, Ekovillaa ja Ekovillalevyä. Ekovilla on Suomessa orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja ja myös suosituin lämmöneriste uusien omakotitalojen yläpohjissa (RTS  2013/2014).

Termex-Eriste Oy on 1988 perustettu kotimainen puhallusselluvillojen ja puhalluslaitteiden valmistaja, jolla on tehtaat Saarijärvellä ja Tuusulassa. Termex-Selluvilla valmistetaan puhtaasta kierrätyspaperista kuiduttamalla.  Termex-Selluvillan jakelusta huolehtivat valtuutetut palveluyrittäjät kautta maan. Termex-Eriste Oy on johtava omakotitalojen lisäeristyspalvelujen tuottaja Suomessa.

Lisätietoja: www.ekovilla.com

Mika Ervasti, Ekovilla Oy, toimitusjohtaja, 0400 639 390, mika.ervasti@ekovilla.com

Lisätietoja: www.termex.fi

Keijo Rautiainen, Termex-Eriste Oy, toimitusjohtaja, 0400 643 570 keijo.rautiainen@termex.fi