Ekovilla Oy ostaa puhallusvilla-rautakauppaliiketoiminnan Termex-Eriste Oy:ltä

Kouvolalainen lämmöneristeitä valmistava Ekovilla Oy ostaa rautakauppaliiketoiminnan saarijärveläiseltä Termex-Eriste Oy:ltä. Termex-Eristeen rautakaupoissa harjoittama itseasennettavan puhallusvillan (selluvillan) liiketoiminta siirtyy Ekovillan toiminnaksi. Liiketoiminta siirtyy Ekovilla Oy:lle 1.5.2015 alkaen.

Ekovilla Oy:n toimitusjohtaja Mika Ervastin mukaan Ekovilla hakee itseasennettavaa puhallusvilla koskevalla liiketoimintakaupalla kasvua ja palvelee Termex-Eristeeltä siirtyviä asiakkaita omalla aluemyyntiverkostollaan kautta Suomen. Ekovillan aluepäälliköt ovat yhteydessä asiakkaisiin mahdollisimman pian. Ekovillan lämmöneristystuotteita myydään valtakunnallisesti noin 400:n rautakauppaan.

Termex-Eriste Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Keijo Rautiainen sanoo, että Termex-Eriste Oy keskittyy tulevaisuudessa palvelutuotteena tarjottavaan selluvillalla toteutettuun lisäeristyskonseptiinsa.

Ekovilla Oy on 35-vuotias lämmöneristeitä valmistava rakennusteollisuusyritys, jonka päätoimipaikka on Kouvolassa. Tuotantolaitokset (4kpl) sijaitsevat Kouvolan lisäksi Oulussa (Kiimingissä) ja Seinäjoella (Ylistarossa). Ekovilla työllistää yhdessä palveluverkostonsa kanssa n. 150 henkilöä Suomessa. Ekovilla Oy tuottaa kierrätetystä sanomalehtipaperista puukuitueristettä, Ekovilla-puhallusvillaa ja Ekovillalevyä. Ekovilla on luonnonmukaisten ja ekologisten lämmöneristeiden markkinajohtaja ja myös suosituin lämmöneriste uusien omakotitalojen yläpohjissa (RTS  2013/2014).

Termex-Eriste Oy on 1988 perustettu kotimainen puhallusvillan ja puhalluslaitteiden valmistaja, jolla on tehtaat Saarijärvellä ja Tuusulassa. Termex-Selluvilla valmistetaan puhtaasta kierrätyspaperista kuiduttamalla.  Termex-Selluvillan jakelusta huolehtivat valtuutetut palveluyrittäjät kautta maan.

Lisätietoja: www.ekovilla.com

Mika Ervasti, Ekovilla Oy, toimitusjohtaja, 0400 639 390, mika.ervasti@ekovilla.com

Lisätietoja: www.termex.fi

Keijo Rautiainen, Termex-Eriste Oy, toimitusjohtaja, 0400 643 570 keijo.rautiainen@termex.fi