Ekovilla saneeraa rakennusten yläpohjat

Heikko tuuletus ja vuosien saatossa yläpohjaan kertynyt lika ovat usein syynä yläpohjan kosteus- ja homevaurioille. Ekovilla tuottaa nyt yläpohjan saneerauksen palveluna.

Ekovilla on kotimainen ja aidosti ekologinen eriste, joka on etenkin uudisrakentajien suosikkivalinta rakennuksen yläpohjaan. Ekovillan valtakunnallinen asennusverkosto tunnetaan osaavana ja ripeänä toimijana, joka ammattitaidolla hoitaa kaikenlaiset kohteet kotimaassa. Näistä lähtökohdista käynnistyy Ekovillan uusin liiketoiminta, jonka tehtävä on yläpohjasaneerauksen avulla lisätä pientalojen terveitä käyttövuosia ja asumismukavuutta.  

Heikko tuuletus ja vuosien saatossa yläpohjaan kertynyt lika ovat usein syynä yläpohjan kosteus- ja homevaurioille. Ohentuneet eristeet ja puutteellinen tuulenohjaus ovat omiaan aiheuttamaan vedon tunnetta ja lisäämään lämmityssähkön kulutusta. Joskus lisäeristäminen riittää saamaan sähkölaskut kuriin. Usein talon terveys vaatii kuitenkin hieman enemmän huolenpitoa.

– Vanhoissa rakennuksissa yläpohjaan on voinut kertyä monenlaista moskaa, mikä altistaa yläpohjan mm. mikrobivaurioille. Kylpyhuone ja keittiö ovat kohteita, joiden ylläpitoon tavallisimmin kodeissa panostetaan, sillä nehän ovat näkyvillä joka päivä. Yhtä lailla on tärkeää varmistaa se, ettei yläpohjan kautta pääse syntymään harmeja tai turhia kuluja, kertoo uudesta liiketoiminnasta vastaava Ville Koskelo.

Yläpohjan saneeraus sisältää kaikki työvaiheet

Yläpohjasaneerauspalvelu on saatavilla kolmena palvelupakettina, joihin kaikkiin kuuluu maksuton yläpohjan kunnon tarkastelu, ja sen pohjalta laadittu lista toimenpiteistä, joilla yläpohjan mahdolliset ongelmat voidaan korjata. Ekovilla vastaa palvelusta kokonaisvaltaisena toteutuksena kartoituksesta  siivous- ja desinfiointitöihin, höyrysulun tarkistamiseen ja tiivistämiseen sekä uuden eristeen asentamiseen, tarvittavien toimenpiteiden laajuuden mukaan. Mikäli vesikatossa havaitaan ongelmia, ohjataan asiakas kääntymään kattokumppanin puoleen.

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kietotalouskonernia

EcoUp Oy on rakennusalaa palveleva kiertotalouskonserni, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. EcoUp Oy kehittää rakentamisen kiertotalouden prosesseja ja teknologiaa, valmistaa uusiomateriaalieristeitä ja edistää näin hiilineutraalia rakentamista.

Ekovilla on erinomainen esimerkki aidosti ekologisesta rakennusmateriaalista: Se on koko tuotanto- ja logistiikkaketjultaan todennetusti hiilinegatiivinen. Tämä mahdollistaa päästökompensaation Ekovillan avulla, Puro.earth-markkinapaikan kautta. Ekovillassa yhdistyvätkin erinomainen tekninen toimivuus ja ympäristöystävällisyys ainutlaatuisella tavalla.

Lisätietoja:

Ville Koskelo, 041 438 4395, ville.koskelo@ecoup.fi

 

Pyydä asiantuntijamme kartoittamaan yläpohjan tilanne!

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, mutta antaa arvokasta tietoa talosi yläpohjan kunnosta.

 

Tilaa maksuton yläpohjan kartoitus

Anna asiantuntijamme auttaa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.