Eristelevy Ekovilla

Hengittävät seinäeristeet: eristelevy sekä ruiskutettu Ekovilla

Ekovilla-eristelevy

Levyvilla Ekovilla asennus lämmöneriste rakentaminenHengittävyyden ja ekologisuuden ansiosta Ekovilla lisää nyt vahvasti suosiotaan myös seinään asennettavana eristelevynä. Yhä useamman valmistalon elementit eristetään tehtaalla valmiiksi Ekovillan eristelevyllä. Jokaisen elementtitehtaan prosessiin täsmällisesti mitoitetut eristelevyt täyttävät tiiviisti runkotolppien välit. Kimmoisa ja jämäkkä eristelevy täyttää tilan kulmia myöten eliminoiden ilmaonkalot.

Seinäeristys avaimet käteen asennettuna

Ekovillan kehittämä, ammattilaisten suoraan kohteeseen ruiskuttama eristys on vaivaton. Se täyttää saumattomasti kaikki kolot ja myös alustan oikaisun vaatimat eristevahvuuden vaihtelut yhdellä kertaa. Haitallisia ilmaonkaloita ei jää eristetilaan. Sama-aineisena Ekovilla on oikea lisäeriste vanhoihin purutaloihin sekä uusiin ja vanhoihin hirsitaloihin. Tutustu palveluihimme täällä. 

Ekovilla.com

Ekovillan eristelevy ja sen uudet leikkuuratkaisut tekevät levyeristämisestä entistäkin mukavampaa

Mukava asentaa.

Puukuidusta tehtyä eristelevyä on miellyttävä käsitellä. Jämäkkä Ekovillalevy on napakka asentaa ja se täyttää eristetilan tiiviisti.

Leikattava ja muotoiltava.

Oikeilla välineillä eristelevystä saa täsmällisesti sopivan kokoisia paloja. Ekovilla on kehittänyt uusia ratkaisuja, joilla lisätään leikkaamisen tarkkuutta ja ergonomisuutta.

 

Kaikkeen rakentamiseen.

Ekovillan eristelevy käy lämmöneristeeksi kivi-, puu- ja hirsitaloihin, niin uudisrakentamiseen kuin vanhojen talojen korjaamiseen. Ekovillalevyä on saatavana tarpeeseen sopivana paksuutena.

Ekologinen ja turvallinen.

Rakenteille turvallinen hengittävä lämmöneriste sopii yhteen kaikkien eristeratkaisujen kanssa.