Etsimme ajanvaraajaa Ekovillan myyntiin

Sinun tehtävänäsi on sopia asiakastapaamisia Ekovillan tehtaan edustajille yhdessä muun asiakaspalvelutiimin kanssa. Työpaikkasi on Oulussa.

Sinun tehtävänäsi on sopia asiakastapaamisia Ekovillan tehtaan edustajille yhdessä muun asiakaspalvelutiimin kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä sekä joukkuehenkeä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ajanvaraamisesta. Me koulutamme tehtävään. Tärkeämpänä pidämme asennettasi ja halusi kehittyä työssäsi. Hyvällä yhteistyöllä rakennamme menestyneen organisaation.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen päivätyön kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta. Tarjoamme kannustavan palkkauksen (pohjapalkka + provisio + bonukset).

Lisätietoja:

Jaakko Korkiakoski

Asiakaspalveluyksikön päällikkö
EcoUp Oy
Puh. +358505583366
jaakko.korkiakoski@ecoup.fi

 

Ekovilla on osa EcoUpia

EcoUp Oy on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan vähähiilisiksi, alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla, ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert ja Uudenmaan Imupalvelu. Meitä on jo noin 140 henkeä ja liikevaihtomme on vuonna 2020 noin 30 M€.