Haemme vastuuasentajia Ekovillan asennustiimiin Uudellemaalle

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste, joka sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.

Tule meille töihin!

Ekovilla on ollut omakotitalorakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo vuosia. Tutkitusti hiilineutraalina ja kotimaisena vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Tarvitsemme nyt puhallusvillan sekä saneerausten vastuuasentajia Ekovillan tiimiin Uudellemaalle. Erityisesti tarvitsemme lisävahvistusta Ekovillan puhallusvillan muovittoman konttiasennuskonseptin tärkeimpään lenkkiin eli villan asennukseen konttiautosta kohteisiin. Vantaan uusi varikkomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Myllykyläntiellä.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan puhallusvillan asentaminen uudis- ja remonttikohteisiin. Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella ja jokainen työkohde ja -päivä on varmasti erilainen. Työ on itsenäistä, mutta tiimin tuki on aina saatavilla ja oma korjaamomme auttaa teknisissä haasteissa. Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-17 välillä ja viikonloput huilaamme.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla oma-aloitteinen sekä huolellinen ja järjestelmällinen, sillä vastuullasi on aikatauluissa pysyminen. Et kaihda ajoittain pölyisiä työoloja ja omaat ahkeran asenteen. Teet töitä asiakkaidemme kanssa, siksi tarvitset työssäsi myös asiakaspalvelutaitoja. Työlläsi on suuri merkitys sille, millaisena Ekovilla tunnetaan. Sinulla tulee myös olla kuorma-autokortti sekä työturvallisuuskortti. Arvostamme vaihtolava-auton hallitsemista ja rakennusalan koulutus tai rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen ja reilun palkkauksen liikuntaetuineen, sekä luotettavan työnantajan. Monipuoliset työtehtävät ovat aivan perusjuttuja ja työkavereilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti osoitteeseen uusimaa@ekovilla.com, viimeistään kuitenkin 9.8.2024 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluita tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:

Juha Ranta-Knuuttila
040 515 2173
juha.ranta-knuuttila@ecoup.fi

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita sekä ratkaisuja tulevaisuutta varten. Ekovillan asentamisesta vastaa Eko Asennuspalvelu Oy. Lisäksi asennusverkostossamme on itsenäisiä asennusyrittäjiä.