Haemme vastuuasentajia Ekovillan asennustiimiin Uudellemaalle

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste, joka sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.

Tule meille töihin!

Ekovilla on ollut omakotitalorakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään. Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Tarvitsemme nyt puhallusvillan sekä saneerauskohteiden vastuuasentajia Ekovillan tiimiin Uudellemaalle.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan puhallusvillan asentaminen Ekovintti-lisäeristys ja -remonttikohteisiin. Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella. Jokainen työkohde ja -päivä on varmasti erilainen.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja järjestelmällinen, sillä vastuullasi on aikatauluissa pysyminen. Et kaihda ajoittain pölyisiä työoloja ja omaat ahkeran asenteen. Teet töitä asiakkaidemme kanssa, siksi tarvitset työssäsi myös asiakaspalvelutaitoja. Työlläsi on suuri merkitys sille, millaisena Ekovilla tunnetaan. Sinulla tulee myös olla kuorma-autokortti sekä työturvallisuuskortti. Rakennusalan koulutus tai rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen ja reilun palkkauksen liikuntaetuineen sekä luotettavan työnantajan. Monipuoliset työtehtävät ovat aivan perusjuttuja ja työkavereilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: Hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti osoitteeseen uusimaa@ekovilla.com, viimeistään kuitenkin 4.8.2023 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluita tehdään hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:

Juha Ranta-Knuuttila
040 515 2173

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten. Ekovillan asentamisesta vastaa Eko Asennuspalvelu Oy. Lisäksi asennusverkostossamme on itsenäisiä asennusyrittäjiä.