Haussa Asiakashankkija myyntitiimimme tueksi

Asiakashankkijana olet tärkeä osa myyntitiimiämme. Siksi panostamme siihen, että viihdyt työssäsi. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, me koulutamme sinut tehtävään ja autamme sinua onnistumaan.

 

Asiakashankkija sopii tapaamisia myyntiedustajillemme ja näin tukee koko tiimimme menestystä tärkeällä panoksellaan.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä sekä joukkuehenkeä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ajanvaraamisesta. Me koulutamme tehtävään. Tärkeämpänä pidämme asennettasi ja halusi kehittyä työssäsi. Hyvällä yhteistyöllä rakennamme menestyneen organisaation. Meitä kiinnostaa myös se, mitä sinä opit asioidessasi potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen päivätyön kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta. Tarjoamme kannustavan palkkauksen johon kuuluvat pohjapalkka ja provisio sekä bonukset koko tiimin onnistumisista.

Lisätietoja:

Jaakko Korkiakoski

Asiakaspalveluyksikön päällikkö
EcoUp Oy
Puh. +358505583366
jaakko.korkiakoski@ecoup.fi

 

Ekovilla on osa EcoUpia

EcoUp Oy on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan vähähiilisiksi, alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Hiljattain EcoUp ilmoitti aikeestaan listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle.