Haussa Ekovilla-asentaja Jyväskylän seudulle

Hiilineutraalin Ekovillan kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan asennustiimiin Jyväskylän seudulle.

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.  Ekovilla on ollut omakotirakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään. Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina vain kasvamaan. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan asennustiimiin Jyväskylän seudulle.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan asennus työkohteisiin. Työkohteet sijaitsevat Keski-Suomessa, jokainen työkohde ja päivä on erilainen.  Työkavereinasi on kymmeniä kokeneita Ekovilla-asentajia, joilta saat tukea tehtävissäsi.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja säntillinen, sillä vastuullasi on aikatauluissa pysyminen. Teet töitä asiakkaidemme kanssa, siksi tarvitset työssäsi myös asiakaspalvelutaitoja. Työlläsi on suuri merkitys sille, millaisena Ekovilla tunnetaan.

Kuorma-autokortti on hyvä lisä, mutta ei pakollinen. Puhallusvillan asentamisesta sinulla ei tarvitse olla kokemusta, koulutamme sinut tehtävään.

Mitä tarjoamme:

Reilu palkkaus liikuntaetuineen ja monipuoliset tehtävät ovat aivan perusjuttuja. Meillä on lisäksi tarjolla poikkeuksellisen hauska tiimi, ja työpäivän aikana nauru raikuu useampaan kertaan. Työkaverilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: Hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Miten haet:

Lisätietoja tehtävästä antaa asennusjohtaja Timo Kyllönen, p: 0400 156 328

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi Timolle sähköpostitse 15.6.2021 mennessä: timo.kyllonen@ecoup.fi

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-konsernia

Ekovilla ja Eko Asennuspalvelu ovat osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten. Työnantajasi on Eko Asennusopalvelu Oy, joka vastaa Ekovillan asentamisesta.