Haussa Ekovilla-asentaja saneerauskohteisiin Jyväskylään

Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona Ekovillan kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan asennustiimiin Jyväskylään.

Nyt säästetään sähköä – haussa asentaja hoitamaan mm. lisäeristyskohteita Jyväskylään!

Tule meille töihin!

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.  Ekovilla on ollut omakotitalorakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään. Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt asennusvahvistuksia Ekovillan tiimiin Jyväskylään.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan puhallusvillan asentaminen Ekovintti-lisäeristys ja -remonttikohteisiin. Työkohteet sijaitsevat Jyväskylän alueella ja jokainen työkohde ja -päivä on varmasti erilainen.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja säntillinen, sillä vastuullasi on aikatauluissa pysyminen. Teet töitä asiakkaidemme kanssa, siksi tarvitset työssäsi myös asiakaspalvelutaitoja. Työlläsi on suuri merkitys sille, millaisena Ekovilla tunnetaan.

Kuorma-autokortti on hyvä lisä, mutta ei pakollinen. Asentamisesta sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, koulutamme sinut tehtävään.

Mitä tarjoamme:

Reilu palkkaus liikuntaetuineen ja monipuoliset tehtävät ovat aivan perusjuttuja. Työkaverilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: Hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Miten haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Tuomakselle tai Timolle 30.9.2022 mennessä:

Tuomas Takkinen
Työpäällikkö
tuomas.takkinen@ecoup.fi
+358 40 5239 953

Timo Kyllönen
Asennusjohtaja
timo.kyllonen@ecoup.fi
+358 400 156 328

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten. Ekovillan asentamisesta vastaa Eko Asennuspalvelu Oy. Lisäksi asennusverkostossamme on itsenäisiä asennusyrittäjiä.