Haussa Ekovilla-asentaja saneerauskohteisiin Uudellemaalle ja Tampereelle

Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona Ekovillan kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan asennustiimiin Uudenmaan sekä Tampereen alueelle.

Nyt säästetään sähköä – haussa asentaja hoitamaan mm. lisäeristyskohteita Uudellemaalle ja Tampereelle!

Tule meille töihin!

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.  Ekovilla on ollut omakotirakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään. Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt asennusvahvistuksia Ekovillan tiimiin Uudenmaan sekä Tampereen alueelle.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan puhallusvillan asentaminen Ekovintti-lisäeristys ja -remonttikohteisiin. Työkohteet sijaitsevat hakemastasi paikasta riippuen Uudellamaalla tai Tampereella, ja jokainen työkohde ja -päivä on erilainen.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja säntillinen, sillä vastuullasi on aikatauluissa pysyminen. Teet töitä asiakkaidemme kanssa, siksi tarvitset työssäsi myös asiakaspalvelutaitoja. Työlläsi on suuri merkitys sille, millaisena Ekovilla tunnetaan.

Kuorma-autokortti on hyvä lisä, mutta ei pakollinen. Asentamisesta sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, koulutamme sinut tehtävään.

Mitä tarjoamme:

Reilu palkkaus liikuntaetuineen ja monipuoliset tehtävät ovat aivan perusjuttuja. Työkaverilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: Hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Miten haet:

Uusimaa:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Juhalle 31.8.2022 mennessä:

Juha Ranta-Knuuttila
Työpäällikkö
juha.ranta-knuuttila@ecoup.fi
+358 40 515 2173

Tampere:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Timolle 15.9.2022 mennessä:

Timo Kyllönen
Asennusjohtaja
timo.kyllonen@ecoup.fi
+358 400 156 328

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten. Ekovillan asentamisesta vastaa Eko Asennuspalvelu Oy. Lisäksi asennusverkostossamme on itsenäisiä asennusyrittäjiä.