Haussa Ekovilla-asentaja Uudellemaalle

Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan asennustiimiin Uudenmaan alueelle.

Tule meille töihin!

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin.  Ekovilla on ollut omakotirakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään. Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan asennustiimiin Uudenmaan alueelle.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan asennus työkohteisiin. Työkohteet sijaitsevat Uudellamaalla, ja jokainen työkohde ja päivä on erilainen. Työkavereinasi on kymmeniä kokeneita Ekovilla-asentajia, joilta saat tukea tehtävissäsi.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja säntillinen, sillä vastuullasi on aikatauluissa pysyminen. Teet töitä asiakkaidemme kanssa, siksi tarvitset työssäsi myös asiakaspalvelutaitoja. Työlläsi on suuri merkitys sille, millaisena Ekovilla tunnetaan.

Kuorma-autokortti on hyvä lisä, mutta ei pakollinen. Puhallusvillan asentamisesta sinulla ei tarvitse olla kokemusta, koulutamme sinut tehtävään.

Mitä tarjoamme:

Reilu palkkaus liikuntaetuineen ja monipuoliset tehtävät ovat aivan perusjuttuja. Meillä on tarjolla poikkeuksellisen hauska tiimi, ja työpäivän aikana nauru raikuu useampaan kertaan. Työkaverilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: Hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Miten haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Juhalle 30.10. mennessä:

Juha Ranta-Knuuttila

juha.ranta-knuuttila@ecoup.fi

040 515 2173

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten. Ekovillan asentamisesta vastaa Eko Asennuspalvelu Oy. Lisäksi asennusverkostossamme on itsenäisiä asennusyrittäjiä.