Haussa Ekovillan asennustiimin työnjohtaja Pirkanmaalle

Vastaat asennuskohteiden organisoinnista ja siitä, että tiimisi toimii. Osallistut myös asennustöihin.

Tule meille töihin!

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Tutkitusti hiilineutraalina eristevaihtoehtona Ekovillan kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään, siksi  tarvitsemme nyt vahvistuksen Ekovillan asennustiimin työnjohtoon Pirkanmaalle.

Tehtäväsi:

Vastaat asennuskohteiden organisoinnista ja siitä, että tiimisi toimii. Osallistut myös asennustöihin.

Mitä toivomme sinulta:

Itsenäistä, energistä otetta työhön, halua kehittää toimintamalleja ja  aktiivista asentajien johtamista.  Asiakkaiden tyytyväisyys on sinulle tärkeää. Työ vaatii matkustamista omalla alueellasi.

Mitä tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Laajan tehtäväkentän asennusten parissa
  • Energisen organisaation tuen
  • Reilun korvauksen työstäsi

Miten haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi asennusjohtaja Timo Kyllöselle pikimmin. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Timo Kyllönen

timo.kyllonen@ecoup.fi

tai soita 0400156328

EcoUp Oyj on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla, ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert ja Uudenmaan Imupalvelu.