Haussa Ekovillan tehtaanedustaja Uudellemaalle

Toimit osana Ekovillan pientalosaneeraus-liiketoiminnan myyntitiimiä. Työpäiviisi kuuluu aktiivista asiakashankintaa, tarvekartoituksia sekä asiakastapaamisia.

Tarjolla paikka ykkösketjussa

Toimit osana Ekovillan pientalosaneeraus-liiketoiminnan myyntitiimiä. Työpäiviisi kuuluu aktiivista asiakashankintaa, tarvekartoituksia sekä asiakastapaamisia.

Vanhan eristeen poisto ja uuden Ekovillan asentaminen

Sinun tehtävänäsi on myydä Ekovillan energiaremontteja ja kattavia palveluita yhteistyössä kuluttajaorganisaatiomme kanssa. Työ sisältää aktiivista asiakashankintaa, tarvekartoitusta sekä asiakastapaamisia

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä sekä joukkuehenkeä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä. Me koulutamme tehtävään. Tärkeämpänä pidämme asennettasi ja haluasi tehdä tulosta. Toimiva myyntiorganisaatio on yhteistyön tulos, sinun ei tarvitse pärjätä työssäsi yksin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta. Tarjoamme kannustavan palkkauksen, jossa mahdollisuus erinomaisiin ansioihin.

Lisätietoja: Ville Koskelo 0414384395. ville.koskelo@ecoup.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.

Ekovilla on osa suomalaista EcoUpia

EcoUp on kiertotalouskonserni, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. EcoUp tarjoaa asiakkailleen erityisesti rakennusalan tarpeisiin hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita, palveluita ja teknologiaa, jotka auttavat sen asiakkaita tekemään niiden toiminnasta ympäristöystävällisempää. Yhtiön vuoden 2020 liikevaihto oli 26,1 miljoonaa euroa. Yhtiö suunnittelee First North -listautumista ja käynnisti listautumisannin 13.9.2021.