Haussa huoltopäällikkö Ekovillan asennuskalustolle Vantaalle

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste, joka sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Ekovilla asennetaan asiakkaiden kohteisiin erilaisilla puhalluskalustoilla.

Kalustomme on olennaisen tärkeä osa onnistunutta asennusta. Käytössämme on toistakymmentä erilaista asennuskalustoa Uudellamaalla. Asennuskalustot koostuvat kaappiauto + puhalluskone yhdistelmästä sekä ainutlaatuisesta konttiautokonseptikalustoista.

Tarvitsemme näiden toimintakyvyn varmistamiseen pätevää työntekijää, joka omalta osaltaan varmistaa, että asennuskalustomme liikkuvat toimintakuntoisina ja tehokkaina asennuskohteisiimme.

Tehtäväsi:

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan puhallusvillakaluston huolto- ja korjaustyöt sekä puhallusvillatehtaan kunnossapito- ja korjaustyöt.

Mitä toivomme sinulta:

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja järjestelmällinen, sillä vastuullasi on kalustot ja laitteet. Eduksesi luetaan kokemus raskaan kaluston huolloista, -sähköistä, -hydrauliikasta sekä hitsaustaidot.

Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen ja reilun palkkauksen liikuntaetuineen sekä luotettavan työnantajan. Monipuoliset työtehtävät ovat aivan perusjuttuja ja työkavereilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Tämän lisäksi olet osa isoa rakennusalaa koskevaa muutosta: Hiilineutraalit rakennusmateriaalit kasvattavat kysyntäänsä lähivuosina mm. muuttuvien säädösten vuoksi. Nyt on hyvä hetki liittyä muutoksentekijöiden joukkoon!

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti osoitteeseen uusimaa@ekovilla.com, viimeistään kuitenkin 4.2.2024 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluita tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:

Juha Ranta-Knuuttila
040 515 2173
juha.ranta-knuuttila@ecoup.fi

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten.