Haussa logistiikkapäällikkö vastaamaan Ekovillan kuljetuksista

Vähähiilinen rakentaminen tarvitsee tekijänsä. Nyt haussa on kehittämiskykyinen logistiikkapäällikkö vastaamaan Ekovilla-eristeiden kuljetuksista ja logistiikan jatkuvasta parantamisesta.

Tehtävänäsi on koordinoida Ekovillan kuljetukset asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Vastaat sekä tulevien että lähtevien toimitusten logistiikan järjestelyistä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Ekovilla on ollut omakotitalorakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään.

Tehtäväsi:

Sinun tehtävänäsi on organisoida Ekovillan logistiikkafunktio toimimaan optimaalisesti tavoitteena erinomainen asiakaskokemus. Huolehdit yhdessä tuotannon ja oston kanssa, että tarvittavat raaka-aineet saapuvat tehtaille sovitussa aikataulussa. Yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa huolehdit, että asiakkaat saavat tilauksensa sovitusti. Voit luoda uusia toimintamalleja ja kehittää asioita – pääasia on tyytyväinen asiakas.

Mitä toivomme sinulta:

Usean vuoden kokemusta ja rautaista osaamista logistiikan alalta. Itsenäistä ja energistä otetta työhön, halua kehittää toimintamalleja sekä sopivasti paineensietokykyä. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Ekovillan Kuusankosken tehdas.

Mitä tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Laajan tehtäväkentän ja vapautta kehittää asioita
  • Energisen ja hyväntuulisen organisaation tuen
  • Hyvät edut

Miten haet:

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen tuotantojohtaja Antti Teräsvuorelle mahdollisimman pian, viimeistään 10.02.2023. Haastatteluita tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Antti Teräsvuori,
antti.terasvuori@ecoup.fi tai soita 0405100761

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. EcoUp Oyj edistää rakennusteollisuuden vihreää siirtymää tuottamalla hiilineutraaleja, energiatehokkaita ja kiertotalouteen pohjaavia materiaaleja, palveluita ja teknologiaa. Konsernin ratkaisut auttavat rakennusalan toimijoita keventämään omaa ympäristökuormitustaan ja vastaavat yhä kasvavaan vähähiilisten rakennusmateriaalien tarpeeseen. Yhtiöllä on yli 40 vuotta kokemusta kiertotalousratkaisujen kehittämisestä ja toimittamisesta asiakkaille.