Haussa rautakauppaedustaja Ekovillan tuotteiden myyntiin Keski-Suomen alueelle

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu yhteydenpito valmiin asiakaskunnan kanssa, tarjouslaskentaa ja varastokauppaa. Työ sopii hyvin liikkuvalle luonteelle!

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu yhteydenpito valmiin asiakaskunnan kanssa, tarjouslaskentaa ja varastokauppaa. Työ sopii hyvin liikkuvalle luonteelle!

 

Liity voittajatiimiin!

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Puukuitu-eristeissä Ekovilla on markkinajohtaja kotimaassa. Tutkitusti hiilineutraalina eristevaihtoehtona Ekovillan kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään, siksi nyt on loistava hetki hypätä mukaan meidän tiimimme!

Tehtäväsi:

Toimit Ekovillan edustajana rautakauppa-asiakkaille, toimialueesi yltää Porista Keski-Suomen kautta Joensuuhun. Asemapaikkasi on Jyväskylän seudulla. Työssäsi kohtaat rautakauppa-asiakkaitamme, teet tarjouslaskentaa ja varastokauppaa, välillä edustat yhtiötämme asiakkaiden tilaisuuksissa.

Mitä toivomme sinulta:

Itsenäistä, energistä otetta työhön, suunnitelmallisuutta ja hyvää asennetta. Haluat tehdä töitä ihmisten kanssa, ja sinulla saattaa olla jo kokemusta edustajan työstä ja/tai rautakauppa-maailmasta.

Mitä tarjoamme:

  • Valmiin asiakaskunnan ja vahvan kotimaisen brändin
  • Kiinteän palkan ja bonuksen, lisäksi saat autoedun
  • Organisaatiomme tuen työssä menestyäksesi ja mukavat kollegat
  • Liikuntaedun

Miten haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jälleenmyyntitiimin esimiehelle Esko Pentinpurolle 5.9. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä!

esko.pentinpuro@ecoup.fi

tai soita: 040 6538 990

 

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-konsernia. Ecoup on tarjoaa  kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja rakennustoimialalle. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla, ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert ja Uudenmaan imupalvelu. Meitä on jo noin 140 henkeä ja liikevaihtomme on vuonna 2020 noin 30 M€.