Haussa työkaveri ammattilaismyyntiin

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. 

 

EcoUp Oy on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan vähähiilisiksi, alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla, ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert ja Uudenmaan imupalvelu. Meitä on jo noin 100 henkeä ja liikevaihtomme on vuonna 2020 noin 30 M€.

 

Etsimme Ekovillan ammattilaistiimiin uutta myyjää Ouluun

Sinun tehtävänäsi on myydä Ekovillan tuotteita ja kattavia palveluita rakennusliikkeille sekä kuluttajille yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Työ sisältää aktiivista asiakashankintaa, tarvekartoitusta sekä yhteydenpitoa rakennusliikkeiden yhteyshenkilöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä sekä joukkuehenkeä. Arvostamme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnistä kuluttajien tai yritysten kanssa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeämpänä pidämme asennettasi ja halusi tehdä tulosta. Hyvällä yhteistyöllä rakennamme menestyneen organisaation.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta. Palkkamallina toimii hyvä pohjapalkka sekä provisio myynnistä.

 

 

Lisätietoja: Ammattilaismyynnin tiimiesimies Marcus Koivukangas +358 40 845 9200. marcus.koivukangas@ecoup.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.