Haussa työnjohtaja tuotantoon Kuusankoskelle

Aikaisempi kokemus muusta tuotannon tai teollisuuden työstä ja työnjohdosta lasketaan eduksi. Tuotannon automaatio, työajanseuranta ja työkoneet ovat tulleet sinulle jo tutuiksi.

 

EcoUp Oy on rakennusalaa palveleva kiertotalouskonserni, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. EcoUp Oy kehittää rakentamisen kiertotalouden prosesseja, valmistaa uusiomateriaalieristeitä ja edistää hiilineutraalia rakentamista. Konserniin kuuluvat Ekovilla Oy, Eko-Expert Oy sekä Uudenmaan Imupalvelu Oy.

 

 Haussa työkaveri

Tuotannon työnjohtaja, Ekovilla Kuusankoski

Jos olet valmiiksi kokenut ja osaamisesi alalta on monipuolista, voi tittelisi olla osallistuva työnjohtaja. Monipuolisten tuotannon tehtävien lisäksi hakijan tulee hallita esimiestehtävät ja siihen liittyvät kirjalliset toimet sekä englannin kieli. Olet ahkera ja ennakkoluuloton, sinulle toisistaan eroavat työpäivät ovat iloinen yllätys!

 

Ekologinen ajattelutapa on lähellä sydäntäsi, olet oma-aloitteinen ja sinulla on palava halu oppia uutta. Aikaisempi kokemus muusta tuotannon tai teollisuuden työstä ja työnjohdosta lasketaan eduksi. Tuotannon automaatio, työajanseuranta ja työkoneet ovat tulleet sinulle jo tutuiksi.

 

Tiivistetysti vaadittava osaaminen:

  • Aiempi kokemus esimiestehtävistä
  • Englannin kielen osaaminen

Eduksi katsomme:

  • Aiempi kokemus teollisen tuotannon tehtävistä
  • Aiempi kokemus työnjohdollisista tehtävistä

Me tarjoamme:

  1. Vakavaraisen ja kehittyvän työnantajan edut
  2. Toimivan ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin
  3. Ison talon mahdollisuudet kehittyä

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi pian, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti oikean henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä 31.3.2021. Toivomme, että voisit aloittaa työssä viimeistään 31.5.2021. Palkkauksesi on sovittavissa.

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Antti Sarlomo, puh. 040 5465 500

CV:t sekä hakemukset tulee toimittaa Antille osoitteeseen: antti.sarlomo@ekovilla.com