Haussa työntekijöitä tuotantoon Kuusankoskelle

Haussa tuotannon työntekijöitä Kuusankosken tehtaallemme. Pääpaino tehtävässä on logistiikassa, hakijalta tulisikin löytyä trukkikortti tai vastaavaa kokemusta sekä C-ajokortti.

 

Tule meille työkaveriksi!

Etsimme tuotantotyöntekijöitä teollisen tuotannon monipuolisiin tehtäviin Kuusankosken tehtaallemme. Pääpaino tehtävässä on logistiikassa, jolloin haettavilta henkilöiltä tulisi löytyä trukkikortti tai kokemusta trukin kuljettamisesta sekä C-ajokortti. Olet ahkera ja ennakkoluuloton, sinulle toisistaan eroavat työpäivät ovat iloinen yllätys.

Ekologinen ajattelutapa on lähellä sydäntäsi, olet oma-aloitteinen ja sinulla on palava halu oppia uutta. Aikaisempi kokemus muusta tuotannon tai teollisuuden työstä ja kunnossapidosta lasketaan eduksi. Työ on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään eri vuoroja normaalin kierron mukaisesti.

Tehtävään haetaan lähtökohtaisesti viittä henkilöä kesäkaudelle, mutta pidempi työsuhde kesäkauden jälkeen on mahdollinen.

Tiivistetysti vaadittava osaaminen:

  • Trukkikortti / Trukkikokemus
  • C-ajokortti
  • Valmius vuorotyöhön

Eduksi katsomme:

  • Aiempi kokemus teollisen tuotannon tehtävistä tai kunnossapidosta

Me tarjoamme:

  1. Vakavaraisen ja kehittyvän työnantajan edut
  2. Toimivan ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin
  3. Ison talon mahdollisuudet kehittyä

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi pian, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti oikean henkilön löydyttyä. Hae kuitenkin 7.3. mennessä!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Antti Sarlomo, puh. 040 5465 500

CV:t sekä hakemukset tulee toimittaa Antille osoitteeseen: antti.sarlomo@ekovilla.com

 

EcoUp Oy on rakennusalaa palveleva kiertotalouskonserni, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. EcoUp Oy kehittää rakentamisen kiertotalouden prosesseja, valmistaa uusiomateriaalieristeitä ja edistää hiilineutraalia rakentamista. Konserniin kuuluvat Ekovilla Oy, Eko-Expert Oy sekä Uudenmaan Imupalvelu Oy.