Haussa YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖ vastaamaan Ekovillan asennuspalveluista

Sinun tehtävänäsi on organisoida ja kehittää asennustoimintoja – ja palveluita omalla alueellasi. Huolehdit, että tiimissäsi on osaava porukka ja että yksikkösi juoksevat asiat hoituvat sujuvasti

Vastaat asennuskohteiden organisoinnista, kehität asennustoimintoja ja varmistat että tiimisi toimii. Toimialueesi on Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi

Tule meille töihin!

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Asiakkaamme tuntevat Ekovillan sen turvallisuudesta, hyvästä eristyskyvystä ja ekologisuudesta. Ekovilla on osa kotimaista EcoUp Oyj -konsernia.

Tehtäväsi:

Sinun tehtävänäsi on organisoida ja kehittää asennustoimintoja ja -palveluita omalla alueellasi. Huolehdit, että tiimissäsi on osaava porukka ja että yksikkösi juoksevat asiat hoituvat sujuvasti. Toimit yhteistyössä Ekovillan myynnin kanssa ja varmistat, että sovitut työt tehdään laadukkaasti ja aina ajallaan. Sinulla on mahdollisuus luoda uusia toimintamalleja ja kehittää asioita – pääasia on tyytyväinen asiakas.

Mitä toivomme sinulta:

Itsenäistä, energistä otetta työhön, halua kehittää toimintamalleja ja aktiivista otetta työnjohtoon.  Asiakkaiden tyytyväisyys on sinulle tärkeää. Työ vaatii matkustamista omalla alueellasi. Kokemus rakennusalasta on tarpeen. Toivomme että voisit työskennellä Pirkanmaan alueella.

Mitä tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen ja reilun palkan
  • Laajan tehtäväkentän ja vapautta kehittää asioita
  • Energisen ja hyväntuulisen organisaation tuen
  • Hyvät edut

Miten haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi asennusjohtaja Timo Kyllöselle pikimmin. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Timo Kyllönen

timo.kyllonen@ecoup.fi

tai soita 0400156328

 

EcoUp Oyj on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla, ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert ja Uudenmaan Imupalvelu.