Kastellin talomalleihin Ekovillaa

Kaikkiin Kastellin talomalleihin voit nyt valita luonnollisen puukuitueristeen. Kastelli Green™ on aito, ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on luonnonmukaista puuta.

Hyvän ilman koti on tehty metsän puusta

Hyvä ja hapekas sisäilma ei ole enää massiivipuisten hirsitalojen yksinoikeus. Kastelli tarjoaa valittavaksi aidon puutalon, jonka lämmöneristeet ja tuulensuojalet ovat puukuitua. Lisäksi ilmansulku on höyryä läpäisevä; talon rakenne on siten ”hengittävä”. Kastelli Green™ -talojen ilmatiiveys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu on massiivipuuta lämpimämpi.

Luonnollinen puutalo tuntuu mukavalta

Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Oikealla huoneilmankosteudella on suuri merkitys asumisviihtyvyyteen. Puukuitueriste on oikea valinta myös allergiaperheelle, jolle hyvä sisäilmanlaatu on tärkeä asia. Aito puutalo myös sisustetaan mielellään puulla joka tuo viihtyisyyttä asumiseen.

Ekologinen valinta

Puun käyttö hillitsee ilmastonmuutosta. Tonniin puuta on sitoutunut kaksi tonnia ilmakehän hiilidioksidia. Puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko käyttöikänsä ajan. Puukuitueristeen valmistusaikainen ympäristönrasitus on minimoitu käyttämällä kierrätysmateriaalia. Puulla eristetty puutalo on ekoteko.

Lue lisää täältä.