Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö Ekovillan kanssa?

Yhteistyökumppanimme voivat olla vakiintuneita sosiaalisen median vaikuttajia tai mikrovaikuttajia. Pääasia on, että arvomme ja tavoitteemme kohtaavat.

Yhä useampi vanhaa hirsitaloa remontoiva valitsee kotiinsa hengittävän Ekovilla-eristeen. Samoin on asian laita uudiskohteissa, uusien talojen yläpohjaan Ekovilla on ollut suosikkivalinta vuosia. Onko sinulla kiinnostava perinnekohde, mökkiprojekti tai uudiskohde rakenteilla?

Ekovilla on tehnyt kaupallista yhteistyötä monenlaisissa kohteissa, sillä Ekovilla sopii kaikkeen rakentamiseen. Yhteistyökumppanimme voivat olla vakiintuneita sosiaalisen median vaikuttajia tai mikrovaikuttajia. Pääasia on, että arvomme ja tavoitteemme kohtaavat.

Ekovilla on kotimainen ja aidosti ekologinen valinta

Ekovilla valmistetaan kierrätetystä puukuidusta Suomessa. Tehtaamme sijaitsevat Kuusankoskella, Ylistarolla ja Kiimingissä. Tehtaillamme valmistuu Ekovilla-levyä, puhallusvillaa sekä purua, joka on kätevä käsin levitettävä tuote esim. mökin lisäeristämiseen.

Ekovillan tuotteet ovat:

  • Todennetusti hiilineutraaleja: Ne sitovat hiilidioksidia enemmän kuin niiden koko tuotanto- ja logistiikkaketjusta aiheutuu.
  • Kotimaisia: Ekovillan raaka-aine kerätään lähetä tehdaspaikkakuntia ja tuotanto on kotimaassa.
  • Teknisesti erinomaisia: Ne eristävät tehokkaasti, ja ovat myös hengittäviä. Hengittävyys ei tarkoita vetoisaa, se tarkoittaa puukuituisen materiaalin kykyä käsitellä sitoa kosteutta ja kuivua, lämpötilan luonnollisen vaihtelun mukaisesti.

Jos ekologinen rakentaminen, kiertotalous tai perinteitä kunnioittava eristäminen on sinulle tärkeää ja elämäsi tärkein projekti siintää silmissäsi, ota meihin yhteys:

iina.aarni@ecoup.fi

Meidän kanavamme ovat Instagram, Youtube, Facebook ja LinkedIn. Lisäksi julkaisemme säännöllisesti blogeja omalla verkkosivustollamme. Kumppaneissamme arvostamme kykyä viestiä Ekovillalle tärkeistä arvoista sujuvasanaisesti ja visuaalisesti. Tarkemmat tavoitteet ja yhteistyön sisältö sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia.