Kiinteistöjen lisäeristäminen säästää selvää rahaa myös  kunnissa ja kaupungeissa

Kunnilla ja kaupungeilla on hallussaan merkittävä kiinteistökanta, jonka lämpimänä pitäminen vie valtavan paljon energiaa. Energiatalkoissa merkittävän hyödyn tuo lisäeristäminen. 

Lisäeristäminen on helppo ja nopea toteuttaa sillä se ei vaadi mitään muutoksia rakenteisiin. Investointi on edullinen suhteessa moniin muihin ratkaisuihin. Lisäeristämisen vaikutus rakennuksen energiatehokkuuteen on merkittävä ja kestää koko rakennuksen käyttöiän, vaatimatta ylläpitotoimia. Paremman lämpötalouden lisäksi lisäeristäminen auttaa leikkaamaan rakennusten käyttöön liittyviä kasvihuonepäästöjä.

Ekovilla sopii lisäeristeeksi lasi- ja kivivillan kanssa käytettäväksi, hengittävänä eristeenä Ekovilla parantaa muiden eristemateriaalien kosteusteknistä toimintaa. Ekovilla valmistetaan Suomessa ja se on todennentusti nettohiilinegatiivinen lämmöneriste.

Tarjouspyyntö

 

Ekovilla on tutkitusti turvallinen ja kestävä valinta

Ekovilla valmistetaan Suomessa, ja sen raaka-aineena käytetään  mm. tuotantolaitosten lähialueilta kerättyä kotikeräyspaperia. Ekovillaa tuotetaan Kuusankoskella, Ylistarossa ja Kiimingissä. Ekovilla on M1-päästöluokiteltu eriste ja siksi sisäilman kannalta oivallinen valinta. Hengittävä, tiivis kuiturakenne taas kestää vaativissakin olosuhteissa.

Näytä lisää