Ekovilla palvelee myös julkisia toimijoita ja kiinteistöyhtiöitä

Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen sekä kiinteistöistä aiheutuvien päästöjen hillitseminen on monien asialistalla.

Energiatehokkuuden parantaminen on oiva keino päästöjen kutistamiseen, mutta kannattaa luoda silmäys myös käytettäviin rakennusmateriaaleihin ja niiden valmistamisesta aiheutuviin päästöihin. Markkinoilla olevien eristemateriaalien välillä on suuria eroja. Ekovilla on koko tuotantoketjunsa varrelta hiilineutraali, joten se on aidosti ekologinen valinta, ja samalla erittäin toimiva, energiatehokas eriste.

Ekovilla valtakunnallisesti. Kauttamme saa sekä uudiskohteiden eristeasennukset että vanhan kiinteistökannan energiatehokkuutta parantavat lisäeristykset ja yläpohjien kokonaisvaltaisen kunnostamisen.

Marcus on apunasi!

Julkishallinnon ja kiinteistöyhtiöiden  on helppoa asioida Ekovillan kanssa. Tarjouspyynnöt, tiedustelut ja asennukset hoituvat kaikki yhdeltä luukulta. Ota yhteys Marcukseen!

Marcus Koivukangas

Tiimiesimies, julkishallinnon projektit

+358 40 845 9200
marcus.koivukangas@ecoup.fi

Ekovilla on tutkitusti turvallinen ja kestävä valinta

Ekovilla valmistetaan Suomessa, ja sen raaka-aineena käytetään  mm. tuotantolaitosten lähialueilta kerättyä kotikeräyspaperia. Ekovillaa tuotetaan Kuusankoskella, Ylistarossa ja Kiimingissä. Ekovilla on M1-päästöluokiteltu eriste ja siksi sisäilman kannalta oivallinen valinta. Hengittävä, tiivis kuiturakenne taas kestää vaativissakin olosuhteissa.

Ekovillan Ekovintti - mikä se sellainen on?

Ekovintti on Ekovillan kehittämä palvelu, jonka tehtävänä on pitää huolta suomalaisten pientalojen yläpohjien kunnosta ja varmistaa kodeille terveitä vuosia. Ekovintin tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien vinteistä toimivia, taloudellisia ja turvallisia.  

Aina on hyvä sää mökkeillä

Lämmin asumus talvella ja sopivan viileä kesällä – siinä eristeen kaksi tärkeää tehtävää. Kesämökin eristäminen onkin helppo tapa parantaa mökkeilyn mukavuutta ja lisätä kiinteistön käyttömahdollisuuksia.

Näytä lisää