Lämpimiä ajatuksia

Lämpö, turvallisuus ja ekologisuus ovat hyvän elämän rakennusaineita. Siksi Ekovilla on enemmän kuin eriste, se on mahdollisuus tehdä elämästä hyvää ympäristön edut huomioiden. Olemme tehneet kestävän eristämisen puolesta työtä jo vuosikymmeniä. Aloittaneet kierrätyskuidun käytön hengittävän rakennusmateriaalin valmistuksessa ensimmäisten joukossa. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota hyvän tuotteen lisäksi mahdollisuuden myös hyvään elämään.

Ekovilla haluaa olla myös luotettava yhteistyökumppani. Haluamme, että yhteistyökumppaniemme menestyvät kanssamme. Ja että asiakkaamme saavat lämpimän, hengittävän ja ekologisen kodin jossa on hyvä elää. Yhteistyö perustuu aina molemminpuolisesti rakennettuun ja ansaittuun luottamukseen. Me haluamme tehdä hyvää työtä joka päivä. Asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja itsellemme.

Luottamusta ei voi ostaa, se on ansaittava. Aina ei kaikki mene niin kuin haluaisimme, vaan joskus tulee myös virheitä. Meille on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että virheet korjataan. Meillä on mahdollisuus rakentaa luottamusta toistemme kanssa joka päivä. Mitä enemmän sitä saamme, sitä enemmän meihin luotetaan. Asiakkaidemme tarinat kertovat luottamuksen tärkeydestä.

Lämmin kiitos yhteistyöstä.
Hyvää Joulua!

Artikkelin kirjoitti Ilkka Romppainen