Voita 2000 euroa lisäeristykseen!

Osallistu arvontaan ja voita Ekovintti-lisäeristys!

Toimiva yläpohja on taloudellinen, turvallinen ja tietenkin terve. Ekovintti-lisäeristyksen avulla varmistat talollesi energiatehokkuutta ja rakennusmääräyksiä vastaavan yläpohjan!

Suuren suosion saavuttanut lisäeristysarvonta on jälleen täällä. Ekovilla arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 2000 €:n arvoisen Ekovintti-lisäeristyksen.

Lisäeristyksen avulla parannat kotisi energiatehokkuutta ja poistat talon terveysuhkia. Ohentuneet eristeet eivät enää lämmitä kuten ennen ja lämpö pääsee karkaamaan yläpohjan kautta. Lämmönhukka ja liiallinen energiakulutus ovat ohentuneiden eristeiden lisäksi yksiä tavallisimmista välikatossa piilevistä ongelmista.

Osallistu arvontaan

Tutustu arvonnan sääntöihin ja jätä meille yhteystietosi, näin olet mukana arvonnassa. Arvontaan voit osallistua 1.5.2024 – 30.6.2024 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 14.8.2024 mennessä, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea matkaan!

Osallistu lisäeristysarvontaan

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvonnan säännöt

Tietosuojaseloste

Ekovintti – toimiva ja taloudellinen yläpohja

 

Kotimainen Ekovilla on vastuullinen ja turvallinen valinta

Ekovilla on erinomainen, lämmin eriste, jonka voi turvallisesti asentaa minkä tahansa muun eristemateriaalin päälle. Se sopii vanhan selluvillan ja purun kaveriksi, sillä se toimii kosteusteknisesti samalla tavalla. Lasi- ja kivivillaeristeiden lisäeristeenä Ekovilla täyttää saumakohdat ja parantaa myös yläpohjan kosteusteknistä toimintaa. Lisäksi Ekovilla on M1-päästöluokiteltu turvallinen ja kotimainen CE-merkitty eriste. Nimensä mukaisesti se on myös ympäristön kannalta vastuullinen valinta, aivan tutkitusti.

Pyydä yläpohjan kartoitus

Jos haluat selvittää kotisi yläpohjan tilanteen saman tien, voit tilata maksuttoman yläpohjan kartoituksen. Jätä meille yhteystietosi, me olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!

Lue lisää yläpohjan kunnostamisesta ja Ekovilla-rahoituksesta.

Tilaa maksuton yläpohjan kartoitus

Anna asiantuntijamme auttaa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Näytä lisää