Markkinointipäällikkö Ouluun

Työpaikkakuvaus

EcoUp Oy on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan vähähiilisiksi, alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla ja ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert. Meitä on jo noin 100 henkeä ja liikevaihtomme on vuonna 2020 noin 30 M€.

 

Etsimme joukkoomme markkinointipäällikköä (Oulun toimipiste)

Markkinointipäällikkönä vastaat markkinointiin liittyvien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Olet monipuolinen nykyaikaisen markkinoinnin asiantuntija, jolle erityisesti digitaalinen ja dataan perustuva markkinointi, sisältömarkkinointi sekä sosiaalisen median mainosjärjestelmät ovat erittäin tuttuja.

Odotamme sinulta vahvaa kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työhön, ja hallitset useiden kokonaisuuksien samanaikaisen toteuttamisen. Työotteesi on ennakoiva ja aloitteellinen, ja lähestyt asioita käytännöllisesti, tuloksia tavoitellen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli…

Olet analyyttinen ja aikaansaava, ja haluat tehdä jotain suurta markkinoinnin saralla. Olet tiimipelaaja, jolla on rohkeutta tuoda esille omat ajatukset ja näkökulmat. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja joustavuutta toimia nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja työskentelemään vahvojen brändien parissa. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta.

Lisätietoja myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Pyörälä +358 400 884776. Hakemukset 29.11.2020 mennessä osoitteeseen kimmo.pyorala@ecoup.fi