Seinien lisäeristys

Purulla eristettyjen talojen eristys painuu vuosien saatossa ja osa seinien pinta-alasta voi jäädä kokonaan eristämättömäksi. Ulkokautta tehtävän seinien lisäeristyksen avulla huolehditaan, että seinien eristeet tekevät tehtävänsä eli pitävät kodin lämpimänä ja energiatehokkaana. Puukuidusta valmistettu Ekovillan puhallusvilla sopii parhaiten orgaanisella purulla eristetyn seinän lisäeristeeksi parantaen myös sen kosteusteknistä toimintaa.

Mikäli omistat rintamamiestalon tai epäilet, että kodissasi olevat purueristeet ovat painuneet, pyydä itsellesi maksuton kartoitus. Se ei sido sinua mihinkään.

 

Seinien lisäeristys

Seinien lisäeristys on asiakkaalle vaivaton projekti

Lisäeristys seiniin tehdään talon ulkopuolelta pienten, talon ulkoverhoiluun tehtyjen reikien kautta. Reiät laitetaan umpeen eristykseen jälkeen, jolloin ne jäävät huomaamattomiksi. Lisäeristyksen asennetaan päivän – kahden aikana eli se on nopea ja asiakkaalle vaivaton työ. Sen avulla parannetaan eristyksen toimivuutta ja kodin energiatehokkuutta välittömästi.

   

Katso videolta, kuinka lisäeristys tapahtuu ja miltä täysin eristetty seinä näyttää.

 

 

Ammattilaisen tekemänä lisäeristys on vaivaton. Voit tilata maksuttoman lisäeristyskartoituksen täyttämällä yllä olevan lomakkeen.

Tutustu asiakkaamme kokemukseen seinien lisäeristyksestä

Lue lisää Ekovintin sivuilta