Tuntuuko kotisi kylmemmältä kuin aiemmin?

Ekovillalla tehty lisäeristys tarjoaa monia etuja, jotka auttavat estämään lämpöhukan, säästämään energiaa ja pienentämään sähkölaskuja. 

Oletko huomannut viime aikoina, että kotisi tuntuu kylmemmältä kuin aiemmin, tai että sähkölaskut ja lämmityskulut tuntuvat nousevan vuodesta toiseen? Oiva ratkaisu tähän ongelmaan on Ekovilla-lisäeristys kodin yläpohjaan. Ekovillalla tehty lisäeristys tarjoaa monia etuja, jotka auttavat säilyttämään kodin lämpimänä, säästämään energiaa ja pienentämään sähkölaskuja.

Miksi lisäeristää yläpohja Ekovillalla

1. Lämpöhukan taltuttaminen:

Yksi suurimmista syistä siihen, miksi kodit tuntuvat kylmemmiltä ja lämmityslaskut nousevat, on riittämätön eristys. Kodin yläpohjat edustavat suurta yhtenäistä pintaa rakennusvaipan pinta-alasta, joista lämpö karkaa helposti. Ekovilla-lisäeristyksen avulla voit estää lämmön karkaamisen yläpohjan kautta. Hengittävä Ekovilla vähentää lämmönjohtumista tehokkaasti ja auttaa säilyttämään kodin lämpötilan tasaisena niin talvella kuin kesälläkin.

2. Energian säästö:

Kun lisäeristät kodin yläpohjan Ekovillalla, pienennät lämmityksen tarvetta. Tämä tarkoittaa vähentynyttä energiankulutusta, mikä puolestaan johtaa pienempiin sähkölaskuihin. Energiansäästö ei ole vain taloudellisesti järkevää, vaan myös ympäristön kannalta kestävää. Pienemmän energiankulutuksen myötä vähennät hiilijalanjälkeäsi ja autat osaltasi torjumaan ilmastonmuutosta. Lisäeristyslaskurillamme voit laskea lisäeristyksen tuomat säästöt omassa kodissasi.

Lisäeristyslaskuri

3. Kustannustehokkuus:

Ekovilla-lisäeristys on yksi kustannustehokkaimmista tavoista parantaa kodin energiatehokkuutta. Lisäeristyksen asentaminen nopea ja asiakkaalle vaivaton projekti. Se säästää sekä aikaa että rahaa verrattuna monimutkaisempiin remontteihin. Lisäksi Ekovilla on pitkäikäinen materiaali, joten se tarjoaa pitkäaikaista hyötyä ja säästöjä.

4. Parantunut asumismukavuus:

Lisäeristäminen Ekovillalla parantaa myös kodin yleistä asumismukavuutta. Kun lämpötila pysyy tasaisena ja miellyttävänä, kotona on miellyttävämpi oleskella. Talvella ei tarvitse palella, ja kesällä ilmastointia ei tarvitse pyörittää jatkuvasti, kun koti pysyy paremmin viileänä ilman suuria energiakustannuksia.

5. Vähemmän ympäristövaikutuksia:

Ekovilla on aidosti ekologinen valinta, sillä se sitoo enemmän hiilidioksidia mitä sen valmistaminen aiheuttaa. Se valmistetaan kotimaassa kierrätetystä puukuidusta ja voidaan edelleen kierrättää useilla eri tavoilla. Valitsemalla Ekovillan lisäeristyksen edistät kestävämpää asumista.

 

Voidaan siis todeta, että kodin yläpohjan lisäeristäminen Ekovillalla tarjoaa useita etuja. Se auttaa estämään lämpöhukan, säästämään energiaa, pienentämään sähkölaskuja ja parantamaan asumismukavuutta. Jos harkitset energiaremonttia kodissasi, Ekovillan lisäeristys on juuri oikea ratkaisu. Investointi maksaa itsensä takaisin sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta pitkällä aikavälillä.

 

Pyydä tarjous lisäeristyksestä!

Lue lisää Ekovintistä 

Tutustu miksi Ekovilla on oivallinen valinta