Ekovillapuru sopii pieniin korjauksiin ja lisäeristämiseen

Keski-kesän korvalla mökeillä riittää vielä kovasti puuhaa. Yksi varteenotettava homma on tarkistaa, mitä kuuluu mökin eristeille.

Ekovillapuru toimii kotona ja mökillä

Keski-kesän korvalla mökeillä riittää vielä kovasti puuhaa. Yksi varteenotettava homma on tarkistaa, mitä kuuluu mökin eristeille. Yläpohjassa voi olla tarvetta kevyeen paikkaukseen tai reippaampaan lisäeristämiseen, ja sama homma voi olla edessä myös kotona. Onneksi on Ekovillapuru, näppärä käsinlevitettävä eriste, jonka avulla pienemmät eristehommat käyvät käden käänteessä.

Ekovillapuru on erityisen suosittu kohteissa, joihin ei saada sähköä tai vaikean kulun päässä olevissa kohteissa. Käsinlevitettävä ja keveästi liikuteltava eriste on silloin varma ratkaisu, eikä sen asentamiseen tarvita erikoisosaamista. Irtokuitueristeen voi levittää käsin suoraan säkistä eristettävään kohteeseen, yläpohjaan tai alapohjaan. . Voit kuohkeuttaa purua tarvittaessa tasoitevispilällä tai painella sitä tiiviimmäksi, aivan käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi alapohjien osalta on näppärää eristää huone kerrallaan. Muista lisätä eristettä 30 % yli lattianiskojen, ja painele eriste sitten niiden tasalle. Katso myös Ekovillan Rakenneopas!

Ekovillapuru on hiilineutraali kierrätetystä puukuidusta valmistettu, hengittävä eriste.

Ekovillapurun menekki:

  • Yläpohja n. 4 säkkiä / m3
  • Alapohja n. 5 säkkiä / m3
  • Seinä n. 6 säkkiä / m3

Lataa tästä purun tuotekortti!

Hengittävä eriste sietää hyvin kosteutta

Ilmassa on aina kosteutta, näkymätöntä vesihöyryä, jonka kulkua ei voi estää. Siksi on viisasta valita materiaali, joka kykenee käsittelemään ja siirtämään vesihöyryä, eli kuivumaan, luonnollisella tavalla. Höyrynsulkumuovien käyttäminen salpaa talon hengityksen.

Hengittävä Ekovilla

Hyvä valinta mökille on hyvä valinta myös ympäristölle

Yhä useampaa kiinnostavat omien kulutustottumusten ja valintojen ympäristövaikutukset. Kun halutaan ekologisesti kestävä eristemateriaali tinkimättä teknisistä ominaisuuksista, on hiilineutraali Ekovilla osoittautunut monien suosikkivalinnaksi.

Ekovilla valmistetaan kierrätetystä puukuidusta, joka kerätään tuotantolaitosten lähialueilta. Kilon kasa Ekovilla-puhallusvillaa sitoo enemmän hiilidioksidia kuin sen valmistaminen koko tuotantoketjun matkalta aiheuttaa. Tämä tekee Ekovillasta ainutlaatuisen.

Lue lisää!

Mitä kuuluu yläpohjaan?

Mökillä kesät talvet – poimi vinkit kesämökin eristeremonttiin!

Pyydä maksuton lisäeristyskartoitus!