<<Takaisin

Yhteistyö

Ekovillaa löytää kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista, sekä talokauppiaiden ja saneerausliikkeiden listoilta. Asiantuntevat rautakaupat osaavat neuvoa työkalujen sekä itseasennustuotteiden käytöstä ja lisäksi ne vuokraavat pienpuhalluskoneita. Talokauppiaiden kanssa Ekovillan käyttö kannattaa ottaa jo sopimusta tehdessä puheeksi.

Alta löydät yhteistyökumppanimme, jotka osaavat auttaa löytämään oikean ratkaisun. Jokaiseen kotiin.

Rautakaupat | Talokauppiaat | Saneerausliikkeet

Rautakaupat

Ekovillaa myyvät kaikki hyvin varustetut rautakaupat, rakennustarvike- ja puutavaraliikkeet ympäri Suomen. Ekovillaa saa puhalluseristeinä joko säkeissä itseasennukseen tai valmiiksi asennettuna, sekä nyt myös levyeristeinä. Myyjä laskee eristeen menekin ja antaa kokonaishinnan eristeelle  sekä asennukselle.

Eristeet tuo kohteeseen ja asennuksen suorittaa ammattitaidolla Ekovillan asentaja, sovittuna aikana ja vaivattomasti.

Talokauppiaat

Valtaosa uudisrakentajista hankkii uuden kodin talotehtaalta pakettina tai muuttovalmiina. Noin puolet rakentajista tilaa yläpohjan eristeet talotoimituksen mukana. Kaikkiin johtavien talotehtaiden taloihin saa Ekovillaa joko vakiona tai toivomuksesta.

Talokaupan tekovaiheessa kannattaa ottaa eristeasia esille, jotta saat kotiisi oikeanlaisen, ympäristöystävällisen eristeen. Useilta talotehtailta on saatavissa seinäeristeeksi myös Ekovillalevy.

Saneerausliikkeet

Ekovilla tekee yhteistyötä useiden saneerausliikkeiden kanssa. Ota meihin yhteyttä, mikäli suunnittelet kotiisi eriste- tai energiaremonttia.