Ekovilla IA-puhallusvillan itseasennus

Ekovilla IA -itseasennus on suunniteltu helppoa ja mukavaa omatoimista asennusta ajatellen. Voit hakea kauppiaaltasi vuokralle puhalluskoneen, jolla ylä- ja alapohjan eristystyö käy näppärästi. Puhalluskone ja isokin määrä eristettä kulkevat mukavasti henkilöauton peräkärryssä, sillä puhallusvilla on ekopakattu säkkeihin noin viidesosaan tilavuudestaan. Yksi säkki painaa 13 kg.

Esimerkiksi 20 sentin lisäeristeen puhaltaminen 100 m² yläpohjaan kestää 2-3 tuntia ja eriste maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä lämmityskuluina ja lisääntyneenä asumismukavuutena.

Poimi videolta vinkit puhallusvillan omatoimiseen asentamiseen!

 

Puhallusvillat ja kone rautakaupastasi

Mikäli asennat puhallusvillan itse, voit vuokrata rautakauppiaaltasi puhalluskoneen, jolla ylä- ja alapohjan eristystyö käy  näppärästi. Useat rautakaupat eivät peri koneesta vuokraa, kun puhallusvilla hankintaan heidän kauttaan. Puhalluskone ja suhteellisen isokin määrä eristettä kulkevat mukavasti henkilöauton peräkärryssä, sillä puhallusvilla on ekopakattu säkkeihin vain noin viidesosaan tilavuudestaan.

Ekovillan puhallusvillakoneiden käyttöohjeet

Puhallusvillakoneen saat käyttöösi rautakaupastasi. Luethan tarkkaan koneen käyttöohjeen! Ekovillan puhalluskoneita saa käyttöö ainoastaan Ekovillan puhaltamiseen. Muut villalaadut rikkovat koneen.