Puhallusvillan hinta

Eristä näppärästi itse Ekovilla IA:lla

Keskikokoiseen tarpeeseen sopii Ekovilla IA eli tässä tapauksessa voit vuokrata rautakauppiaaltasi puhalluskoneen, jolla ylä- ja alapohjan eristystyö käy näppärästi. Useat rautakaupat eivät peri koneesta vuokraa, kun puhallusvilla hankintaan heidän kautta. Puhalluskone ja isokin määrä eristettä kulkevat mukavasti henkilöauton peräkärryssä, sillä puhallusvilla on ekopakattu säkkeihin noin viidenteen osaan tilavuudestaan. IA-villan hinta on rautakaupoissa noin 19 € / säkki.

ekovilla puhallusvillan asentaminen ekovilla installing self installation

Ekovilla IA:n menekki

  • Yläpohja 2-3 säkkiä / m³
  • Vino-ontelo 3-4 säkkiä / m³
  • Alapohja 3-4 säkkiä / m³
  • Pystyontelo 4-5 säkkiä / m³

Katso itseasennusvideo tästä.

Ekovillan asennus avaimet käteen -periaatteella

Installation blown woolEkovillan asennuspalvelun voit myös tilata avaimet käteen -periaatteella suurempaan tarpeeseen. Tilatessasi saat valmistautumisohjeet, joilla valmistelet kohteen oikeaoppisesti eristämiskuntoon. Ekovilla puhaltaa eristeet niin uudiskohteisiin kuin lisäeristys- ja saneerauskohteisiinkin. Ammattilaisen ruiskuttama seinäeristys on tilaajalle vaivaton. Lopputulos on saumaton, tiivis ja kaikki kolot täyttävä eristys. Epätasaisia pintoja ei tarvitse etukäteen työläästi tilkitä, sillä ruiskutettava eriste täyttää ne tiiviisti saman tien.

Eristä pienet kohteet Ekovillapurulla

Puhallusvillan hintaan vaikuttavat monet eri asiat, kuten kohteen rakenne ja puhallusvillan menekki. Pieniin kohteisiin näppärin tuote on käsinlevitettävä Ekovillapuru. Se on puukuituinen lämmöneriste käsin asennukseen ja se soveltuu lisäeristykseen ja eristyksen korjaamiseen. Voit eristää pienet kohteet kokonaan Ekovillapurulla. Purusäkin hinta on n. 17 € / säkki. Katso täältä miten Ekovillapurulla eristys tapahtuu.

 

Lisäeristä ja säästä!

Puhallusvillan asennus

Lisäeristäminen kannattaa ja kustannukset saat takaisin parhaimmillaan jopa alle muutamassa vuodessa. Tälläkin vuosituhannella on rakennettu paljon taloja, joissa eristevahvuudet ovat hyvin vaatimattomia nykyisiin rakennusvaatimuksiin nähden. Samalla myös rakenteiden ilmanpitävyys voi olla heikkoa. Tällöin joudutaan nostamaan huoneen lämpötilaa vedon tunteen vuoksi ja jo muutaman asteen nosto lisää energian kulutusta jopa 20%. Voit siis säästää katon tai välikaton eristyksellä, laske säästö lisäeristyslaskurilla!