Vuoden 2023 Ekovintti-remontti arvonta on päättynyt

Ekovillan järjestämään 6000 euron arvoisen yläpohjaremontin arvontaan pystyi osallistumaan 21.6.2023 – 31.5.2024 välillä. 

Onnellinen voittaja on selvillä!

Ekovintti-remontti arvonta saavutti jälleen suurta suosiota ja siihen osallistui tuhansittain ihmisiä, kiitos jokaiselle mukaan lähteneelle. Arpaonni oli tällä kertaa Sannan puolella. Hän voitti itselleen 6000 euroa remonttirahaa Ekovintti-remonttia varten. Remonttiin sisältyy likaantuneiden tai muuten pilaantuneiden eristeiden poisto, höyrysulkujen kunnostaminen ja muut tarvittavat toimet sekä uuden Ekovilla-eristeen asennus.

Ekovillan tehtaan edustaja Topias Poukkula kävi onnittelemassa voittajaa Kuortissa. Samalla käynnillä mökin yläpohjaan tehtiin kartoitus ja näin Ekovintti-remontti pääsee etenemään. Sannan mökin yläpohjassa oli liian vähän eristeitä ja ne olivat huonossa kunnossa. Lisäksi höyrynsulku vaati korjauksia.

 

Myös sinulla on mahdollisuus voittaa!

Ekovintti-remontti arvonta on jälleen käynnissä. Tutustu arvonnan sääntöihin lomakkeen alapuolelta ja jätä meille yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa. Arvontaan voit osallistua 6.6.2024 – 31.5.2025 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 15.6.2025 mennessä, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea matkaan!

Osallistu yläpohjaremontin arvontaan

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvonnan säännöt

Tietosuojaseloste

Ekovintti