Ekovilla perinnetalo olohuone

Ekovilla juhlii tänä vuonna uutta vuosikymmentä!

Ekovilla juhlii tänä vuonna 40-vuotissyntymäpäiviään. Merkkivuosi näkyy monella tavalla  läpi vuoden viestinnässämme ja 40v-juhlalogomme tulee monille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilöstöllemme tutuiksi.

Vuonna 2020 olemme muun muassa mukana hiilineutraalin rakentamisen mahdollistavissa projekteissa, aloittamassa uutta yhteistyötä sekä kehittämässä omista tuotteistamme vieläkin parempia. Mikäli haluat seurata kuinka olemme mahdollistamassa hyvää asumista myös seuraavalle vuosikymmenelle, voit tarkistaa Ajankohtaista -osion tai seurata meitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa:

 

ecoup oy ekovilla eko-expert linkedin  ekovilla instagram  ekovilla facebook

Tänä vuonna jo tapahtunutta

Myyjä ammattilaistiimiin

Oulun toimipisteeseen

Sinun tehtävänäsi on myydä Ekovillan tuotteita ja kattavia palveluita taloyhtiöille sekä isännöintitoimistoille yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Työ sisältää aktiivista asiakashankintaa, tarvekartoitusta sekä yhteydenpitoa isännöitsijöihin ja taloyhtiöiden hallituksiin.

Markkinointipäällikkö Ouluun

Työpaikkakuvaus

EcoUp Oy on suomalainen, kiertotalouteen perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tarjoava konserni. Toimintamme perustuu upcycling-ajatteluun – tuotteissamme ja ratkaisuissamme jäte, sivuvirta tai muu ei-toivottu materiaali jalostetaan vähähiilisiksi, alkuperäänsä nähden korkeamman arvon tuotteeksi. Konsernin muodostavat jo yli 40 vuotta ekologisia ja ympäristöystävällisiä eristeitä valmistanut Ekovilla ja ennakkoluuloton kiertotalouden edelläkävijä Eko-Expert. Meitä on jo noin 100 henkeä ja liikevaihtomme on vuonna 2020 noin 30 M€.

 

Näytä lisää